Lämna in rostlagning i gävle (bilder)

Hej Har hittat rost på min nyköpta V70 -98 och undrar om någon har tips på var i Gävle jag kan lämna den för att få det fixat med lång hållbarhet, helst utan att det kommer tillbaka alls. Ge även förslag på vad ni tror att det skulle kunna kosta. Så här ser det ut: Jag antar att det bästa sättet är att gå och fråga själv för att få prisförslag, men jag vet inte om jag ska gå till en verkstad, plåtslagare eller lackerare. Eller typ "chips away" som är en sån spot repair "verkstad". Jag har själv försökt med att laga rost tidigare men jag är för kass + att jag inte har nåt tålamod. Jag känner heller ingen som är duktig. Är bästa sättet att typ skära bort halva karossen och svetsa dit en ny "ren"? Eller går det att få det borttaget utan att det kommer tillbaka de närmsta åren? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Lämna in rostlagning i gävle (bilder)



Jag ser inte så bra på bilden men de ser ju inte ut att vara mer än ytrost? Då är de bara att slipa ner och måla


Om jag vill att nån som verkligen kan göra detta utan att det som för mig kommer tillbaka på 6 månader, var vänder jag mig då? Lackerare? Kostnad för detta?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka