Tips på mörkblåa lacker!

Hejsan. Min bil ska lackas om i vinter och jag vill ha tips på mörkblåa lacker som liknar min metallic-lack. Det ska vara riktigt djup i lacken och jag vill ha metallic lack eller något ännu djupare, ingen solid färg med andra ord. Mvh Marcus.



Svar på inlägget: Tips på mörkblåa lacker!



Kan bara rekommendera färgen på min bil. Blev över förväntan. Den kallas Avusblå coh finns i BMW's individual färger. Kolla bilen på min sida. //Oscar


Den lacken som Honda Prelude:n har under "Galleri & Projekt" på min sida, den är skapligt fin... Mörkblå men inte för mycket!


Volvos 406 Mörkblå Metallic gillar jag, sån jag har på min bil Ser lite olika ut i olika ljus.. men kanske inget för en Ådi? http://www.garaget.org/archive/13540/11 . 322299.jpg http://www.garaget.org/archive/13540/11 . 411558.jpg http://www.garaget.org/archive/13540/11 . 462104.jpg http://www.garaget.org/archive/13540/11 . 307260.jpg Lite ljusare än den du har på Audin.


Ingen som jag riktigt föll för. Det är sånt enormt djup i färgen på min och ska det vara nå annan lack ska det vara ännu djupare Här ser ni djupet på min lack, titta på frontspoilern (bortse från alla stenskott och den grova repan, är ju trots allt det som ska åtgärdas) Lite ot: Visst ser min framskärm omlackerad ut? Har märkt det nu efter att bilen har polerats upp.


Kolla gärna min SAAB. Har cosmic blue (264#)Lycka till med valet av lack. Mvh Jonas


Inte så den föll mig i smaken direkt. Ingen som har sett några schyssta blåa candylacker?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka