Feta repor på höger framfälg

Som då rubriken lyder så har jag fått 4 st feta repor på höger framfälg.Hur ska man göra för att få bort dessa... har en länk på hur fälgen ser ut...Alla tips är välkommna http://www.garaget.org/?car=46746&image=490050



Svar på inlägget: Feta repor på höger framfälg



http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=46888 Läs där


får tacka hemsk mkt för din hjälp...


Ja du, jag råkade ut för samma ska för någon månad sen. Jag köpte vanlig fälglack (Alu) på burk, och sprutade först på en svamp och sedan "duttade" försiktigt på det område som var skadat, men ta inte för mycket lack på svampen, är ju inte så kul om det börjar rinna och jäklas. kolla min fälg på länken nedan, så här blev resultatet efter att jag fixat skadan. http://www.garaget.org/?car=41760&image=418575 Lycka till!!!


blev rikitgt bra ju...heter färgen bara alu? vart köpte du färgen då?


Det finns te.x. på "Micro" dom brukar ha bra saker där, men jag sparade in några kronor och köpte på biltema där hette det fälgfärg, finns i lite olika färger, t.ex. "Alufärg", förövrig så var den lacken helt ok, den fick man för under 50 lappen, man vet ju vad vissa tycker om biltema, men denna var faktiskt helt ok. Lycka till nu!!!


om reporna gått ner i aluminiumen finns det rondel skivor på biltema (ser ut som hård flis (fliströja) ingen aning hur det stavas. dom är jättebra till sånt och dom lämnar inte sliprepor efter sig så ingen efter slipning behövs. sen fungerar fälgfärgen på tema jättebra som dom andra säger.


Då kasnke man skulle inhandla dessa grejer på biltema då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka