baklyktor audi a4

Nu är de nya baklyktorna på iallafall :-) Alltid nått, Ska på med en sportgrill / nya sido speglar... Nått tips vars man kan hitta snygga sådanna? M3 Speglarna ser väl bra ut? Kolla gärna in baklyktorna under projekt a4.



Svar på inlägget: baklyktor audi a4



Kolla på www.realcar.se


M3-speglar ska sitta på en M3, inte på en Audi


Audis egna är väl egentligen snyggast? De som sitter på RS modellerna osv


Det ända som skiljer är att spegelkåpan är kromad eller matt aluminium-färgad, är olika på olika modeller. Och jag tycker inte att det är så snyggt med olika stora speglar på passagerar och förarsidan Jag har ett par speglar från hova som heter RS. Jag är i alla fall nöjd med mina speglar.


Där håller jag verkligen med! Stör mig på de olika storlekarna på min bil Skulle vilja ha en av vanlig storlek på höger sida, ingen som har en casablancavit som ligger o skräpar?


Kolla på blocket lite då och då, dyker väl upp där, eller det kanske till och med finns på Realcar. Sen är det ju bara att lacka den


Men det går ju att få tag på en spegel som har samma storlek om jag inte minns helt fel? Men fattar inte vrf dem gjort så, sånt jävla puckosystem Har inte RS4an lika stora speglar på båda sidorna?


Precis! Det jag menade med förra inlägget att han skulle hålla lite utkik. Det verkade som RS4 hade det. Satt i alla fall lika stora på holyday´s RS4





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka