Jänkare begravd i 50 år.

he he he Ja det finns ingentings som är mer störigt än en epa, som ligger och trycker mitt i vägen när man har lite bråttom. Borde finnas särskilda vägar dom får köra på.



Svar på inlägget: Jänkare begravd i 50 år.



Synd att det stod vatten i hålet, hade det varit torrt hade bilen sett annorlunda ut... Men det var kul att se dem! // Ellen


varför grävde de ner den :S haha har jag missat ngt? kanske skulle gräva ner proben i trädgården.....


hittat på youtube


vrf göra en sån grej?


Nu varu elak...


Jag tycker att epor bendast borde vara tillåtna mellan halv 2 och fem över halv två på natten på onsdagarna som infaller den 30:e februari.


Dom är inte kloka på andra sidan pölen


här är man jätte anti epa


Nej inte en jätte anti epa.....men jag kan tycka det är väldigt irriterande när man kanske har lite bråttom, så ligger det en epa mitt i vägen och trycker. Och fast dom kan gå in till sidan, så vägrar dom. Kan bli lika irriterad på gamla gubbar som ligger och trycker i 30 på en 70 väg, mitt i vägen som om dom ägde den. Tror det är fler som tycker så. MVH





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka