Extraljus borta, vad nu?

Jag har tagit bort extraljusen på min bil, och nu är de fyra stycken hål. Två stycken i plåten och två lite större (10mm) i plasten. Har ni några tips på hur jag får dem att "försvinna". Jag kommer inte lacka om bilen så de behöver ni inte svara.



Svar på inlägget: Extraljus borta, vad nu?



det finns saker på biltema till sådana saker men jag tycker själv att det inte är snyggt.. Det är som en liten spegle med dubbelhäftande tejp på baksidan som du sätter överhålet/hålen (jag tycker inte att det är snyggt men det är bättre än hål)


Förstår inte vad folk som sätter på extraljus tänker med?


Att dom vill se vägen bättre pga det är en massa vilt eller liknande där dom kör? ;-) //Brådhis


Nä, bor man i stan som 98% av sveriges befolkning verkar göra, och inte är beroende av sin bil så! Har xenon nu som lyser helt okej, men alla andra bilar jag har haft har vart prio ett att få på extraljus på! Topic: Sätt tillbaks extraljusen


Men kolla killens bil? Extraljus på en bil med 'popup-ljus'?? Mindre estetiskt tilltalande grejjer på en bil får man leta efter Förstår ändå inte vitsen med extraljusen och jag bor inte i stan... helljus fungerar utmärkt!


Men... Nu åker du Mondeo, så vitt jag kan se, och dom har mycket bra orginal-helljus medans t.ex. andra bilar har riktigt uselt helljus och där behöver man då kanske extraljus... Olika bilar har olika bra ljus lixom! Men som sagt, det är ju upp till var och en... //Brådhis


Sen finns det vissa som åker i gamla bilar. Själv så är jag fullt nöjd med mitt helljus, men jag ska sätta dit extraljus ändå, i alla fall över vintern. Körde en bil med extraljus, och tänkte "jag vill okså ha det!" Sen så fick jag dom gratis så...


Kom igen köp lite spraylack, går att få i din kulör, fråga färghandlaren. Sen så spacklar du bara igen hålen och slipar lite, sen lackar du över så blir det finfint.


såga till någon vinkork lr nått som passar bra i hålet och lacka vinkorken i bilensfärg:P bara ett tips som kom upp i huvudet aldrig provat men kasnke du kan lyckas=)





Jag hade muttrat dit några såna här... blää för gummipluppar..


håller helt med dig där... dem va inte snygga någon stans..


haha.. dem va rätt brutala... tror inte farbror blå och bilprovningen gillar dem riktigt


Hahah, Hur långa är dom? Du kanske borde sätta ett tjugotal sådana längst fram på nosen?


Alla bor ju inte i staden bor själv utanför och de är som natt och dag att köra med x-ljus istället för se älgen 100 meter framför så ser du den 400 meter framför , och de kan handla om smäll eller inte de särskillt vintertid...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka