stilren s40!behöver lite tips.

den är inte helt klar än men snart ska den bli färdig. det är en vanlig s40 som ja har lacka ner alla lister å dylikt på.ögonlock sportgrill. sen ska snart sänksatsen å toning av rutor på. ska man köpa en större vinge eller blir det för överdrivet?kom med förslag på vinge med(gärna bilder) sen har ja tänkt på streamers till framrutan å kanske bakrutan?kom gärna med förslag på här med(gärna bilder) (hade tänkt en silver som de står "volvo s40" på framrutan) tack på förhand.



Svar på inlägget: stilren s40!behöver lite tips.



Detta e klart de Cleanaste Kittet till S40, nej inte för stor vinge bara!!


hm jo men ja ska inte kosta på nåra kjolpaket. men tack ändå.fasnade lite för vingen högst upp:D kom gärna med flera förslag.


sänk, stora fälgar, lacka ner precis allt, byt till vita sidomarkeringar, köp SAM-vingen (ser ut som orginal fast typ 7 cm högre, skitsnygg) XC-grill, fas2-bakljus, black bezel-strålkastare och blinkers fram. kolsvart toning. vill du inte satsa på kjolpaket, det räcker med splitters fram så ser det lite mer än orginal ut!


Kunde inte sagt det bättre själv helt i min smak,


Du är inte med i X40 klubben eller? Isf kan du ju ha deras straemer i framrutan. En bild på min bil, förra sommaren:


tack för tipsen:D


Utan vinge utan streamers våga vägra klubb och vinge Kolla även in gatbilars tour där jag kommer med värka finns några x40s där du kan sno lite smått och gått av /mvh heed


Jo klart snyggast men, gillar dock inte sidokjolarna.. Hehe springa med händerna ? spring du med baken då eller?


Då kan du ju välja ett par andra sidokjolar.





Sånt kit ska jag köpa till min V40 ska fixas med i sommar! Ville bara tilläga det


en stilren bil ska väl inte ha Kjolpaket???, Då ser den ut som ett UFO. Själv har jag nerlackning kvar + sänkning. sen är min Volvo Stilrent klar!


Det är sant faktiskt. Stilren styling är väl lite mindre saker, små saker som gör mycket så att säga





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka