Angel Eyes

Hejsan, Sett lite inlägg om Angel Eyes på olika bilmodeller. Någon som vet vars man kan finna dessa lite billigare till Audi A4 95a? MVH Daniel



Svar på inlägget: Angel Eyes



Hej, hittade en sida. Om ni kollar på min bil så har jag Lexus baklyktorna LEX100. Tänkte köpa nya framlyktor också, vilken modell tror ni blir bäst av dessa? http://www.stylingshopen.com/?p=product . ategory=69 Vilken som passar bäst. MVH D.G.


Vilken färg har du tänkt dig? Du ska ju självklart ha samma färg fram och bak. Sen får du ju fråga dig själv om du vill ha svart eller krom Du får inte lysena nå billigare än vad dom finns för på den sidan, jag har letat som en dåre förut hehe


Jag köpte mina angel eyes på den tyska delen av ebay, se bara till att det är ett företag du köper av, mina kom från kfzteile, inga problem med dem, du kommer undan med minst halva priset jämfört med här i sverige och då räknar jag även in frakten från tyskland och inte frakten från något företag här! Som sagt rekommenderar iaf den firman.


Hur är det när man handlar från tyksland? Är det nå tull eller liknande man ska räkna med? moms? eller är det bara pris och frakt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka