glasfiber "lackbox"

tänkte kolla om ni tror att det skulle funka att bygga en stålram och klä den med lufttät plast. Sen sätta ett par fläktar som blåser ut luft genom ett specialbyggt filter som är gjort av ansiktsmask filter. Tror ni att det skulle funka? syftet ska vara en luktfri miljö utanför boxen. rätt jobbigt när man lägger glasfiber och det luktar i hela huset resten av dagen. tänkte också om nån vet var man kan köpa platskynken.



Svar på inlägget: glasfiber "lackbox"



lukten försvinner väl inte med bara "ansiktsmasksfilter"? jag tycker iaf det luktar inne i masken.


Stäng dörren till dom andra rummen? Även om du bygger en lite plastlåda tror jag det skulle lukta igenom den. Bygger du den för tät tror jag det påverkar plastningen negativt.. Mvh Erick


Prova att köpa ett par lite större transparanta lättvikts presseningar, såna där man bygger båthus av, och bygg en "låda" av dom. Jag provade att göra en provisorisk lackbox av ett par såna med en byggfläkt inuti och det fungerade perfekt :-D Men "lukten" får du nog inte bort genom bara ett ansiktsfilter, prova isåfall med att sätta på ett ventilationsrör som du leder ut genom fönstret om du kommer att stå inomhus :-)


jag tycker faktiskt lukten försvinner ganska bra genom masken..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka