rostig skruv:(

hej jag håller på att sänka min s40 men på ena framsidan så har ja ett problem. en skruv snurrar bara och sen kan man hålla imot med insekts men det har med blivit runt:( nån som har nåra förslag vad man kan göra? tacksam för snabba svar eftersom bilen står uppalad nu.



Svar på inlägget: rostig skruv:(



Kanske går att borra ut och ersätta med en ny. Vilken skruv pratar vi om?


det går att slå in en torx eller 12 kant i insex:an


Är inte riktigt me på hur du menar men..??? *Kapa den vid "skallen", o sen "bara" lirka ur den.. *Borra ut den... *Svetsa fast nåt på det runda huvudet så att du kan hålla emot på så vis..


hm ja de e den som sitter på den där leden:S hur ja nu ska förkalra. okey ska brova med torks.men ja har ju mått ut den så den sitter bara längst ut.så ja klanske kan kapa av den lite å sen skruva dit sen. gärna fler förslag.


svetsa fast en lite mutten på den gamla skallen så brukar det funka fin fint sen


Antar att det är muttern till stabilisatorstaget (gnällstaget) du menar. Lossa muttern med mutterdragare om det inte vill sig på annat vis. Sen så är det väl torxfattning och inte INSEX på stagen.


okey okey ska prova mera imorgon hoppas det funkar.


sänkte en s40 i torsdags, samma problem kapade bulten till stabb staget och köpte en ny på meca...


Eller också använder man en slipmaskin och sliper ner muttern eller skruvhuvudet totalt. men enklast är nog att borra, om du inte råkar sitta inne med en svets vilket dom flesta personer faktiskt inte gör...





nu e den borrta:D andvände mycket rostlösning sen höl jag emot med torks sen fick jag sitta och (jukka) på den i ca 1 timme:Dhaha men nu har ja bytt fjädrar överallt:Dtack far alla svar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka