Hjälp med mina fälgar(fixa slitage)!

har ett set med 17" fälgar som ni kan se här(köpte de billigt för ett tag sen) http://www.garaget.org/mypage/gallery.p . ;cat=17786 Som ni ser ser de slitna ut och mina frågor är:Varför har de bilivt så? Kan man fixa till dem själv? Är det svårt? vad gör man? Eller måste man lämna till nån firma som kan fixa och är det dyrt isåfall??:



Svar på inlägget: Hjälp med mina fälgar(fixa slitage)!



Ser ju ut som färgen har flagnat. Det blir nog till att lacka om dom.


Bara att lämna till firma då? Dyrt? Eller nåt man gör själv?


Jag betalde 2000kr för detta resultat...det var värt det


var det för 4 fälgar för 2000? vem gjorde det?


JKR design...killen som lackades "the one"...alltså brodern i familljen...lackade även min PT Cruiser... 2000kr för 4st fälgar.


lite mer info för jag ska e.v köpa nya fälgar i slutet av veckan som är i behov av ny lack har försökt själv jaga reda på ngt företag som gör det för okey slant


måste det göras massa förarbete på mina fälgar innan lackning? bor själv i kiruna så nån lokalt hade ju varit bäst.. men vet inte om nån i kiruna gör sånt?


Kiruna...hmm kan inte hjälpa dig då..är nyinflyttat till piteå sen ett halvår tillbaks. Detta gjordes i Tanumshede, då jag bodde i Göteborg. Du kan ju alltid pulverlacka dem åxå. Det kostar lika mycket, men då är det ju lite begränsat med färger....


Jag kan inte direkt tipsa så där...nästan alla lackerare gör säkert sånt här. Kolla i din stad..och hör med polare om de vet nåt, för att skicka fälgar land å rike lönar sig inte.





Om inte resultatet är tokviktigt går det ganska bra att lacka fälgar med en vanlig sprayburk tycker jag. Har jag gjort med mina vinterfälgar och de håller förvånansvärt bra trotts salt och skit. Och jag var dessutom för lat för att klarlacka dem. Men självklart blir det snyggare om du lämnar in dem.


men måste man slipa bort all färg som inte släpt och sen lacka dem?


i överkalix blir det nog lite svårare men tack iaf tänkte för dom ska in på blästring så det är bara lack jag behöver igentligen Men tack iaf, får kika runt lite på nätet och så


Skulle det bli bra om ja bara polera kanten högblank? Nån som har nåt bild exempel på hur det skulle kunna se ut?


Det skulle ju funka...till utseendet iaf. Men vad det skulle kosta har jag ingen aning om. Lycka till!


har oxå ett problem med mina fälgar. ena fälgen måste riktas å svetsas sen e alla behov av lackning nån som vet pris?


Vart i landet befinner du dig! Finns ett företag i Linköping som heter Linköpings Lack & Recond. De tar 1500 kr för 4 st 17"


jag tänkte oxå köpa ett par nya fälgar. ekonomin är inte på topp så det blir begagnat. det är 17" volvo titan fälgar. varav en är kantstött och är i behov av lagning. någon som vet något bra/billigt företag i sthlm som gör detta?


lackade om mina för att jag hade kantstött dem + att en flis på 1cm gått. jag plockade av däcken vilket man får lämna in kostar allt mellan 100-600kr(mycket varierande priser har jag märkt). Sen lagade jag dem med kemisk-metall på tub. Jag slipade till det själv och lämna in på lack.... 2000kr för lack.... I stora drag ungefär 3000kr med alla tillbehör, av och påkrängning.


i östersund. kanske kan ta dom till gbg oxå för farsan bor där så om de finns nåt ställe här lr i gbg..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka