Lacka hemma!?

Tänkte försöka lacka lite hemma. Tänkte köpa en spruta som funkar. Var hittar jag en sådan som inte kostar allt för mycket men endå funkar någorlunda bra?' Sedan finns de någon billig sida där man kan beställa färg? Tacksam fört svar och komentarer av engna erfarenheter.



Svar på inlägget: Lacka hemma!?



jag vet inte, men har du erfarenhet av att lacka själv ? om inte tycker jag nästan det blir bättre att lämna bort och få det gjort av nån som kan Men annars kan jag tipsa om att köpa en el-spruta. (vad jag har hört) så blir det billigare då du inte behöver ganska stor kompressor med luftrenare m.m. och ska du inte lacka så mycket fungerar nog en el-spruta klockrent.


Inne på Lackforum, på tråden FAQ finns en liten guide hur man lackar. Där finns också en guide om basutrustning osv. Välkommen dit! MVH


Finns trådar om att lacka själv redan, använd sökfunktionen. Låser här.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka