Få bort repor

Har lite tråkiga repor som förra ägaren lyckats åstadkomma. När jag köpte bilen syntes dom knappt men nu ett halvår senare börjar dom komma fram mer och mer... Har prövat lite olika typer av rubbing men det täcker dom bara tills nästa tvätt, sen är dom tebax igen. Någon som har tips på nåt dundermedel jag kan kleta på?!? Mvh Rickard.



Svar på inlägget: Få bort repor



Pröva polera bilen. Värt ett försök iaf...


Polera och sen vaxa. Och när du tvättar bilen så är det bara bilschampoo som gäller... Turtlewax brukar ha bra medel!


MECUSE eller hur det stavas säljs på micro e bara så jävla bra


Har du provat Ditec? detta funkar, brukar hjälpa mina polare som driver en sån firma där dom ditec behandlar bilar. www.ditec.se för mer info. //marcus.


Macc... det beror ju helt och hållet på vad det är för repor och hur dem har uppstått så att säga och dels hur djupa dem är... men som det ser ut där på bilden så ser det ut som en rejäl polering skulle kunna hjälpa... Vi på Täby Bilvård polerar+vaxar samt lägger Ditec om kunden nu väljer det! men kan inte lova att dem går bort! mvh Malm3n


Jag hade dragit på lite sonax rubbing sen hade det varit fint


Jag själv har fått några små repor nu efter helgen såg jag idag när jag tvättade den. Folk har stått lutade mot bilen så har antagligen dragkedjer eller något dylikt ristat in lite i lacken efter att dom har typ gnidigt sig mot bilen. =/ Det borde nog gå att polera bort.


Tack för alla tips! Ska pröva mej fram lite...


hej ett litet tips vattenslipa med antingen med 1000 elle 2000 papper men ta de försiktigt så du inte går igenom. sen tar du efter med 4000 försiktigt så alla sliprepor blir mindere sen tar du ett bra polermedel smartab elle tre M. de borde ta de mesta. ta de försiktigt så du inte går igenom lacken





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka