Skall man ha vinge på bilen eller inte?

En bild på bilen kommer här: "Inte färdig naturligtvis" men snart så kommer den vara det så jag undrar om jag skall köpa en vinge till den där bak Stor,Liten,Mellan kvittar eller om jag skall skippa det helt och hållet och köra som det ser ut nu? Jag kan säga att det jag har varit mest inne på är att skippa vinge helt. Men säg gärna vad ni tycker och tänker



Svar på inlägget: Skall man ha vinge på bilen eller inte?



shogun vingen tycker jag passar bra på calibror


Vinge gör ju alltid bilen lite sportigare... jag tycker dom flesta bilar som är stylade passar med någon schysst vinge.


på vissa bilar är det helt klart snyggt, ta Supran som ett exempel.. gjord för att ha vinge. Men ska jag vara ärlig så tycker jag inte du ska ha en vinge på calibran, har en polare som också har en, som också var inne på vinge. men efter att ha sett några calibror med vinge så ändra han sig ganska fort. Just calibran är helt klart mer clean utan vinge, men om du nu beslutar dig för att ha vinge.. ta då ingen j**la supravinge, som vissa ska envisas med att ha (Har inget emot dem, men passar verkligen inte på vissa bilar) Lycka till med projektet!


Vinge, känner en polare som har en syrra, den calibran är het, den har vinge. Alltså vill du ockås ha het bil, skaffa vinge


Helt klart en knytnävshög vinge


en aluvinge eller en vinge i kolfiber


Jag skulle nog skippa vingen, men om du ska ha vinge köp inte en stor sådan....


klart du ska ha vinge;) calibra utan vinge usch nej det går bara inte..!! kolla min vinge på min förra calibra ligger på mitt garage.. !! lr så köper du en liten vinge och sen en takvinge blir riktigt najs det med;) INGEN ALU VINGE det e det fulaste man kna sätta på en bil.. visst finns vissa som det e riktigt snyggt på men det e en seriöst stylad bil med;)


Ingen vinge för mig iaf, om du nu ska ha en vinge ta ingen ful j-a osthyvel som en del sätter det ser bara överarbetat ut... Diskret ftw...





Antingen skippar du vinge helt lr så satsar du på nåt i stil med vad jag har, min vinge är absolut den snyggaste på Calibran(anser ju jag). Men alla tycker väldigt olika själv har jag varit inne på att ta bort min vinge då jag tycker Calibran är väldigt snygg utan, men samtidigt blev det så tomt när jag tog av den på prov ett tag.. så jag satte på den igen Gör det som känns rätt, men välj vinge med omsorg iaf, det blir så lätt fel.


Den vingen han har ir så kan du kolla min killes vinge på sin gamla calibra 0boy6 heter han..om du inte redan har sett den i o för sig.. men calibran är annars snygg utan också:D men ska du ha den röd? kanske de inte är så snyggt me en kolfibervinge på en röd bil ir va vet jag:rolleyes:


Förstör inte något så vackert. Ingen vinge! snälla.


Nej, ingen vinge!


det hade blivit snyggt o cleant utan vinge. o lite egen för alla har vingar. men vill du att folk ska vända sig om, så sätt en stor vinge.


http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . ts_id=5206 den vingen kan du ha isf=) och sen http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . ts_id=5205 det hade nog blevit riktigt najs


Klart du ska ha vinge, mycket snyggare!


Mycket delade åsikter här ser jag hm


den är snygg utan vinge. absolut ingen ALUVINGE om du måste ha nåt för den enorma downforcen.


jaa absolut ska du ha vinge..men ingen alu vinge





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka