Vart hittar jag dekaler till bilen

Undrar kort å gott om det finns bra sidor med stort utbud av bildekaler? Jag känner till dekaltrim.nu men jag vill ha mer å välja på å söker fler likvärdiga sidor!



Svar på inlägget: Vart hittar jag dekaler till bilen



www.skyltotext.se i trollhättan är riktigt bra på dekaler, skicka en bild på det du vill ha så gör dom en sån till dig! riktigt duktiga


om du vill ha nått eget!.. gå till en reklamfirma som håller på med bildekor & säg att du vill ha ett förslag!. är dom lite duktiga fixar dom det lätt.. fast vad är det för dekaler du vill ha?


Jag vill ha lite läckra logos bara! vet inte riktigt vad jag vill ha förren jag ser det, typ figurer texter eller annat! Någon snygg brud kontur eller så kanske! sånt å pryda bilen med i ren allmänhet. skorpinjoner hajar leoparder brudar tribaler osv osv alla förslag e välkommna, har kollat dekaltrim men hittar inte mer än några får saker som tilltalar! har kollat hela dekaltrims sida grundligt!


många bildekorsfirmor har kataloger man kan kolla i för ideer.. riktigt bra faktiskt! & eftersom dom ligger i vector grafik kan man göra om dom så att dom passar till dej!..


blueride.se har ett och annat. Dom håller på med fordons styling.


www.dekaltrim.se tror jag de heter dom har allt


Om det går bra att beställa från utlandet så har http://www.awesomedecals.com/ väldigt snygga dekaler.


Nästan www.dekaltrim.nu var det! Dom säljer typ allt och det dom inte har kan dom göra! //SkyNard


Du läste inte igenom det första inlägget va?





se mina dekaler nya från USA





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka