Motorkåpa i Kolfiber

Halloj!! Söker som topic en motorkåpa i kolfiber till 850 Jag har sett många med denna kåpa men jag vet inte var jag kan köpa en. Någon som vet?? MVH Martin...



Svar på inlägget: Motorkåpa i Kolfiber



Här finns den: http://www.realcar.se/


Tackar!! Men det e ju inte den varianten "alla" har.. på dem jag menar så står det "VOLVO".... Någon som vet??? MVH


Du kan köpa den på volvo, onödigt dyrt dessutom. Kommer inte ihåg det exakta priset men det var väldigt dyrt iallafall! Det är ditt val!


Har sett ett par till salu (begagnade) på TPC forumet ( http://forum.turboperformanceclub.com ) annars så finns det som sagt nya att köpa på volvo.


En ny sån kåpa på volvo är en affär på runt 4000:-


Tack som F*n.... det var det svaret jag ville ha... men som sagt e det lite väl dyrt.... får kanske satsa på en från realcar ist! Eller??


Jag ser att du har två kåpor i kolfiber... vad är det får nogon "framför" motor:P (dålig koll)


Det är ju kåpan över gasrullen och tomgångsmotorn. Köpt från en på Gotland som tillverkat ett gäng. Komemr inte riktigt ihåg va jag gav för den, men det va 1000-lappen skulle jag tro.


Tackar.... Får nog ta å punga upp så det blir lite fint under huven!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka