Tona redan fabrikstonade rutor

Tjena! Jag har fabrikstonade rutor på min passat från b-stople och bakåt, glaset är grönfärgat. I höstas när jag ville heltona bilen kontaktade jag Vw och frågade ifall dom sålde solfilm med samma nyans - men icke. Det slutade med att glasmästeriet i stan fick slänga på näst ljusaste rökfärgade filmen dom hade (vet ej % ) Ser skitbra ut i dåligt ljus och mörker men det syns väldigt väl att det är olika nyanser på fram och bakrutor i solljus. Min fråga nu är, vilken solfilm tror ni jag skulle behöva om jag tonar bakrutorna så att det inte är grönt längre. Jag vill inte ha kolsvart, gillar den cleana looken när det är lite halvmörkt bara.



Svar på inlägget: Tona redan fabrikstonade rutor



B-temas 5% solfilm har jag sett och ger en clean look;) HAHAHAHHA!


Det där är riktigt skum toning för att vara från fabrik Tror att det blir bättre om du tonar dom "gröna" rutorna med en ganska ljus film, det döljer nog den gröna nyansen. Svårt att säga exakt vilken nyans du ska ha men ljus ska den vara iallafall, annars så blir det kolsvart.


Värt att säga är att det inte är tonade framrutor på den bilden, jag har bara lekt med ljussättningen i ps där Men som du säger så kanske man kan ha en ganska ljus film för att dölja det gröna utan att få kolsvart. Någon annan borde väl ha testat innan?!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka