18" Plåtfälgar, vart finns dom?

Hej! Har inga riktiga sommarfälgar på min Volvo och söker därför nya, så jag undrar var man kan få tag i 18" plåtfälgar. Har sökt runt lite och fattat det som att det är väldigt ovanligt med så stora plåtfälgar men att Tex Vovlo XC90 ska ha en reservfälg som är 18" och 5/108, Skulle det vara lät att hitta ett gäng sådana, Behövs dom breddas då med tro? Anledningen till att jag vill ha plåt är för att en alu fälg skulle se lite konstig ut på en 740, men vill ändå piffa upp bilen lite Tack på förhand! Mvh



Svar på inlägget: 18" Plåtfälgar, vart finns dom?



Detta är breddade XC90-reservfälgar: http://www.garaget.org/?car=1192&image=789517 Vet inte hur breda dom är orginal. Men du kan ju höra med Volvo om dom säljer dessa separat, och sen bredda dom själv


Oj vilken kärra! 18" såg väldigt stort ut! Fyra stycken nya sådana låter ganska dyrt, Hittade ett begagnat för 700:-, och det låter rimligt. Kanske får gå ned till 17" eller 16" istället, Tror inte jag klarar av att bredda själv heller faktiskt.


Har 19" plåt om du är intresserad. Kan breddas till valfritt bredd Isåfall. Fast ej Volvo bultcirkel dvs måste andvända spacers.


Vad är det för bultmönster?


Tack för erbjudandet, Men får nog hoppa det, Skulle varit fränt dock.


5x112


Ok. Synd :-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka