välja växelspaksknopp

Får ta och hålla med majoriteten iaf, inte några av de där knopparna. Det finns ju anledningar till varför de kostar 59:- och andra kostar 595:- tex. Inte e de för att de står Gucci på dom eller så. Kvalitet, känsla och stil. Gå på de där stylingfirmorna, har inte Micro ganska fina också?



Svar på inlägget: välja växelspaksknopp



Ni har rätt och jag har tänkt om. Hittade de finaste hos realcar och det var sparcos modeller som föll mig i smaken. Men där fann verkligen ingen information mer än i stort sett produktnamnet och en bild. Det räckte förvisso för att göra mig intresserad. Men vet någon hur det är med montering och passform mm för de där knopparna i den högre klassen? Passar de på precis vilken spak som helst eller måste man beställa en speciell på millimetern til just min bil!?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka