får man åka utan kofångare bak och fram lagligt

hej som rubriken lydet är det lagligt??



Svar på inlägget: får man åka utan kofångare bak och fram lagligt



Borde man väl inte få, vassa kanter..


ja gör det har besiktigat så oxå, inga problem..


svårare att avgöra om de ska sitta några på en bil som din ju? Eller ja, borde kanske gå på Golfen då också, ja ska testa utan stötfångare bak på min Capri, ska lägga igen hålen också antagligen, finns flera som kör så.


Så länge reg plåten är uppe ska det la inte vara några problem?


nej du det är absolute olagligt=) killen blev stoppad med sin gamla 850 när han åkte hem från lacken utan kofångare =/ och dem trodde ju inte att han kom från lacken. men tur va kom min farsa förbi och stannade och frågade min gubbe om han kommit precis från lacken=) haha. snacka om att snuten blev sur då


Oh fan ! Där ser man


Jodå. det är okej att köra utan kofångare sålänge det inte finns några vassa kanter. Att han blev stoppad med 850:n berodde på att det finns gott om vassa kanter under kofångaren på dom, och en aibagkontakt.


tänk på att krockbalken stadgar bilen rätt mycket.


den bilen som passar bäst utan kofångare är 140n





jag har pratat med trafikpolis om det eftersom jag behövde använda min bil medan kjolpaketet va på lack. och det är helt okej sålänge skylten e uppe och inga vassa kanter sticker ut.


tack så mkt för svaren nu är det påbörjar att ta dän kofångarna.


Du Får Sätta På T Bars Som Dom Gör På Bubblorna :d





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka