ska välja nytt kjolpaket, förslag?

ska ha nytt kjolpaket nu då det andra kräver för mycke kunskap o tid. så nu vill ja ha förslag på olika kjolar, blir inget helt kit! inte hittat nått snyggt, blir lite blandat vinge: hade tänkt evo 6 sidokjolar: vad som helst utom realcar bakkjol bör ha uttag på båda sidor för kommer bli 4 utblås



Svar på inlägget: ska välja nytt kjolpaket, förslag?



varför inte ett sådant kit jag har på min? det passar me 4 utblås också


hmm njah vet inte riktigt, överväger alla just nu


klockrent kjolpaket vingen däremot kunde man ju kört nåt mer diskret tycker Jag !


fronten på det kjolpaket var tyvärr inte det snyggaste http://www.superspeed-carstyling.co.uk/ . amp;step=4 skippa evo vingen, var o varannan s40 har den idag. den passar inte. men bara min åsikt


ja fronten på den länken va då inte bättre iaf...patrik_sct-tuning och jag har lätt dom snyggaste kjolpaketen just nu, tycker trådskaparen ska satsa på det vi har!


den är lite diskret. snyggast på volvo. realcar han en, men dom ville han inte ha jaja, det tycker då inte jag. inte för att vara taskig med det stämmer inte överens med bilens övriga rundade linjer. fronten hade varit snyggare om "luftintagen" fram hade varit mindre o lite avrundade. men smaken är delad jag tycker trådskaparen ska välja nåt eget o inte något som nån säger att man bör ta, eller satsa på.


haru förslag på vinge? vet i princip bara om realcar o evo6 vingen, är juh ute efter en ganska rå look då vingen ska matcha kjolpaketet förästen ett företag har åtatt sig o montera på fram o bakkjol så ja behåller det ändå!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka