Nån expert på fälgar?

Finns det spacerplattor att köpa och är det ens möjligt att sätta på en fälg med bultmönster 114.3/5 på en bil med bultmönster 120/5 låg, med hjälp av spacers?



Svar på inlägget: Nån expert på fälgar?



Du kan inte ändra bultmönster med hjälp av spacers. Skruvarna kommet att gänga ur sig direkt om du får i dom, och spacerplattan kommer inte att hjälpa någonting. Leta hellre efter ett par andra fälgar


hjulbult med flytande kona kan du använda till exempel 112/5 på en bil som har bultcirkel 110/5 kan skilja 2mm upp eller ner utan problem.


Okej, som jag trodde. Letar efter ett par snygga fälgar som ska passa bmw 5-serien (e34), men eftersom dom har bultmönster 120/5 låg så är det inte så många som passar. Just nu är det föresten black widow/scorpion som frestar mig, och därför är det så synd att dom inte passar. Men tack för hjälpen!


Det finns spacers där man ändrar bultcirkel(dock vet ja inte om dom heter precis spacer då spacer är för att bredda fälgen utåt) en kompis hade volvo fälgar på sin mb 5x112 VS 5x108 är väll volvo ?


Säger du det? Berätta gärna mer! Jaa 108/5 är till dom flesta volvos


tyvärr så vet jag inte så mkt mer än det jag skrev (I princip noll) du kan pröva att skriva till Darnemo här på garaget.org det var han som gjorde så på sin gammla w124:a


Jaa jag får göra det. Tack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka