Styling Audi A4

Hejsan. Jag ska köpa en Audi A4 och tänkte försöka styla upp den lite. Det är en Audi A4 -95:a. Just nu sitter det bara någon liten standard aktig vinge på den. Min plan är väl att få på nått body kit, sportavgas, sportluft filter och tona rutorna. Har lite frågor här tänkte kolla om någon vet nått om detta. Vet någon vars i Örebro man kan styla sin bil? Alltså köpa och/eller montera stylingen. Jag är inge vidare på att meka i bilar så skulle helst vilja ha någon som kan hjälpa mig med detta. Vet någon om det är svårt att montera ett öppet luft filter på bilen? Någon speciell modell man ska ha när det gäller detta? Nån spec modell på sportavgassystemet man ska ha? Någon skillnad på importerad bil när det gäller detta? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Styling Audi A4



www.mhstyilng.se kan montera bodykits och dom säljer det även. Dom ligger dock i Åmål så det kanske är lite väl långt. Vet inte om några styling firmor i örebro tyvärr.


Ta några kompisar och börja klura på montering istället. Är inte så svårt som man kan tro. Min är en import och det är ingen som helst skillnad på import och inte import förutom viss utrustning i bilen. Det är riktigt enkelt att montera öppet luft filter på bilen, köp dig ett filter och en adapter bara. Jag skulle nog rekomendera Simons eller Ferrita avgassytem.


Okej tack för svar. Vars skulle du rekommendera att man köper in sakerna? Vars kan man köpa ett bodykit?


Jag kan montera allt åt dig... Bättre än vad alla stylingfirmor gör! Skicka mig ett PM så kan vi diskutera saken om det är intressant.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka