välja växelspaksknopp

Har försökt få tag på olika peugeot verkstäder och få reda på hur knoppen sitter i min 206:a men utan resultat Snart åker kniv, sax, såg och liknande verktyg fram. Men vilken knopp tycker ni jag ska välja!? Jag har hittat två stycken jag tycker är fina: http://www.blueride.se/vaxelspak-cobrac . l?cPath=32 och http://www.blueride.se/vaxelspak-carbon . l?cPath=32 Är det kanske onödigt eller coolt med dioder i!? Eller har kanske någon ytterligare någon annan modell att rekommendera som jag inte hittat. Och om någon har fått dän orginalknoppen i en 206:a så är tips hjärtligt välkomna innan våld tas till.



Svar på inlägget: välja växelspaksknopp



jag skulle valt cobra carbon


jag med


Den högst upp


Högst upp är snyggast MEN köp för guds skull inte den, fick en likadan från blueride av e polare och det är bara skräp. Går inte att dra ut den ordentligt för att sitta fast då spricker hela skiten. Sedan lossnade en gummilist på den i kanten mot "kolfibern" som inte gick att få tillbaka. Lägg på en hundring eller två annars blir du nog besviken


Jasså okej låter lite skrämmande ju. Jag har letat runt och hittat en massa andra i högre prisklass men inte till närheten lika snygga. Har du kanske tips på något liknande någon annan stans som håller?


Jag tycker inte dom spakarna är det minsta snygga. Det ska väl vara äkta saker med riktig kvalité som ska i, annars är det väl lika bra att ha kvar original! Det är vad jag tycker. Jag rekomenderar Momo´s och Sparco´s knoppar.


kolla noga vilka mått du har.. En millimeter fel och du får inte på den. eller så bli den helt slö.


Vart köpa sådana då?


Jasså är det så? men vart köper man riktiga spakar med sådan exakt passform då? Allt jag hittat är universalprylar med gummiinlägg för att passa det mesta mellan 5-6 upp till nästan 20 mm i diameter.





Håller med. Ser förjävla fult ut med carbon-look grejer. Plastigt å sänker intrycket istället för att höja, som jag antar tanken är att göra när du ska byta knoppen. Hitta något i borstat stål eller nått i den stilen istället. Realcar säljer båda sparcos å momos sortiment. Good Luck


knoppen drar du bara uppåt, så kommer den att lossna, den kan dock sitta ganska hårt.


Kolla på Realcar, micro eller andra stora stylingbutiker. Dom brukar om inte annat kunna ta hem. Lycka till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka