Spoilerhjälp BMW E36

Tja. Köpt nya spoiler, håller på att snygga till den med spackel o så. Det jag undrar är hur jag sen ska få av min originalspoiler? Ngn som vet? Hur ska jag göra med gallret där framme? De kromade listerna tar jag av och sätter var/hur? Mina avlånga rektangulära dimljus, hur ska jag göra med dem? De får väl plats i något av hålen? Har inte kollat än, men det bör de få. Hur ska de fästas sedan? Det lär väl inte gå jämt ut med utrymme i hålen, och vill ju inte att de ska ligga o vibrera... Bild finns i projekt.



Svar på inlägget: Spoilerhjälp BMW E36



dimmljusen är bara att skrota.. och köpa nya.. runda eller liknande. för att få det snyggt. och för att fästa dem på ett bra sätt.. så är det bara att plasta hållare på baksidan. "gälarna" är bara att plocka bort från frontplåten och sätta dit på nya fronten. för att få bort nedre spoilern ta bort listerna. de på framsidan är bara och rycka rakt ut. och de på sidorna tycker du frammåt. där under sitter det 4 st muttrar. sitter några skruv i hjulhusen. front plåten. under plast saken i mitten (kylningen till generatorn) så är det 4 st torx skruvar in på sidan så är det 2 skrivar påå varje sida (brevid strålkastarna) och sedan är det under precis vid hjulhusen 2 skruv på varje sida.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka