Solfilm på framrutan?

Tjena! Tänkte tona rutorna på bilen min. Och jag undrar hur stor/tjock rämsa man får ha på framrutan? Tänkte sätta en rämsa solfilm på framrutan för att sen sätta en vit dekal utanpå.



Svar på inlägget: Solfilm på framrutan?



du ska kunna ha ett a4 papper ståendes på ratten ....om inte något märke finns på rutan


sätt hela framrutan istället mycket snyggare och det blir grymt skönt ljus på dagen.. är som å ha solglajjer på sig


Då lär man ju inte se så mkt på dagen om man har solfilm på hela rutan (?) Ett a4 stående på ratten, Vilken sida av pappret ska stå mot ratten då? Lång eller kortsidan?


*ståendes.... jag skulle gissa att det finns undantag om man har "solfilm/solstripe i över kant. då jag inte kan ha ett a4 ståendes... men min har gått igenom på både flygande besiktning och svenskbilprovning.. då min är tonad och inte solid.... btw: varför ska du sätta solfilm på insidan och en solid stripe på utsidan? eller var det bara en dekal du skulle sätta på utsidan? *EDIT* såg att du visst skulle sätta en dekal på utsidan...


finns en marering på rutan på hur mkt du får tona.


inte på alla bilar


Låter som de är direkt taget ur vägverkets trafikförskrifter.. ..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka