Vinge till Volvo 850 Sedan??

Hejsan! Nu är jag ute efter vinge. Ngn som har bra erfarenhet på en bra vinge. Gärna ngt större än "normala vingen"? Sedan även vart man kan inhandla den på en bra och seriös firma. spelar ingen roll om det är internethandel eller inte. Även takvingen på sedanmodellen är okej.. Ös in med förslag så ja får välja lite.. Tackar:)



Svar på inlägget: Vinge till Volvo 850 Sedan??



Ingen som vet nå? HJÄLP:D


Snyggast är org. R-vinge, men det är bara vad jag tycker.


kolla hos realcar.. lr hos stylingkompaniet.. stylingexperten m.m finns hur mkt som helst;)!! har sett några 850 med vingen som jag hade på min förra bil kolla på min calibra den vingen har jag sett på 2-3 850!!


kolla in min polares 850.. http://www.garaget.org/?car=27233&image=244307


En s70 vinge kanske


Har en vinge till salu


Den vingen har jag på min 850. Många som klagar på den men, det är väl bra att alla inte har samma smak.


http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . er606b.jpg Den ser iaf rätt fin ut bild


joon ja du e en utav dom jag menar att jag har sett vingen på=) såg den på blocket när den fanns där.. sj gillar jag den vingen faktiskt alla hatar den men jag tyckte den passa in på min calibra å sitter bra på din bil... men alla som klagar vill att det ska se ut som alla andra bilar för dom e snygga.. ska man göra om bilen ska det fan inte se ut som någon annans för det e inte ens roligt å bygga om sin bil då...!!





O fan, ja jag tycker det ser helt okej ut. lite roligt oxå o sticka ut lite.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka