lite funderingar på bil här!

funderar på att kanske byta bort min bil mot en audi a4 disel.. http://www.garaget.org/?car=37465&image=325755 här e lite bilder på den.. tror ni man gör nått dumt om man byter en s40 t4 med ca 240hk mot en som knappt har 100hk ? det kommer gå billigare med en disel men vet inte nått om audi tyvärr:S hade ni gjort ett byte??



Svar på inlägget: lite funderingar på bil här!



men beror ju på varför ska du byta ? är det för att du vill ha ner bensinkostnaden så ska du ju byta ... men annars tycker jag inte du ska göra det din T4 är nice


Det finns ju sånna tci boxar tror jag dom heter till disel. Som ger en del xtra krut


Ja tyckte inte att audin va speciellt snyggt stylad då är din t4 bra mycke snyggare. Jag skulle nog inte bytt mot just den dieseln iallafall


audin ska vara trimad med kcr-chip.. inte någon erfarenhet utav det tyvärr å aldrig ägt en diselbil heller. vill inte göra mig av med s40 heller men ibland vill man mer ha en bil som folk mer tittar på för skoj skull.. tex nu när strand tiderna börjar. Ångrar att jag sålde min calibra jag byggde. här e lite mer om audin http://www.blocket.se/vi/11462005.htm?ca=20_s tror jag behåller s40in till sommaren å åker å tittar på en evo 9a sen ist.. någon som vet om det släpps en ny evo i sommar lr snart??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka