Att polera upp krom!

Erfarenheter och rekommendationer på vad man ska använda för att få ett bra resultat som håller....... Vad säger panelen?



Svar på inlägget: Att polera upp krom!



Autosol brukar väl fungera ganska bra, om det inte är allt för mycket rost


Autosol polermedel på burk om det inte är för mkt rost, inte den lilla på tub för den är för grov = smårepor. Annars funkar fin stålull med symaskinsolja eller liknande väldigt bra på rost.


Enligt Mythbusters så skulle cola och aluminium folie funka bra.. funkade bättre än krombehandlingen dom hade iaf..


Ok. Tack för tipsen. Hur som helst. Kromet är i fint skick så jag vill absolut inte inte föstöra eller slita på det på något sätt. Finns det något som är mildare än autosol, men ändå hjälper och lyfter själva glansen en aning?


Skulle rekomendera dig att dra iväg till Guldfynd, å så köper du silverpoleringsmedel. Finns i små burkar, fukta en liten svamp å sen är det bara att polare upp kromet. Funkar hur bra som helst!


http://www.pingens.se/product_info.php? . ucts_id=83


en polare testa Svinto men de va ingen hit kan ja säga:P


det är bara pröva som mythbusters gjorde ^^ hehe coca cola lr likande och en aluminum folie ihop knycklad till en tuss och sen är det bara gnida på ytan på bilen dom gjorde det på såg grymt fräsch ut efter


Metal-pol som säljs på en massa ställen förutom biltema är bra!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka