Importera fälgar från USA??

Hej jag behöver hjälp och tips om hur man kan beställa Gianna - Monumentum 18" fälgar till min Hyunday Coupe/tiburon 2003 Har någon av er erfarehet av köp från usa eller andra länder så vill jag gärna att ni hör av er. Fraktkostnaden har varit det största problemet då de påstår att de kostar ca 950us dollar...men jag är dessutom intresserad av att samköpa ifall någon är intresserad att dela på fraktkostnaden.



Svar på inlägget: Importera fälgar från USA??



Glöm inte tullens lilla avgift. 5% på varans kostnad tror jag.


Gå in på www.superbuytires.com, där kostar frakten "bara" 650usd ca. förmodligen har dom dina fälgar där också! Jag ska till staterna i Maj...kanske kan styra upp nåt där? Om jag skickar det som en "gåva" därifrån så blir det ingen avgift på skiten.


Glöm inte 25% moms av värdet med, tullen tar alltid ut sina 3%


ett stort tack för alla era svar! 300C_Rider.. ett sammarbete kan vara intressant generöst erbjudande , vilken avgift tänker du på då? momsen eller tullavgiften? som sagt jag är mycket nitresserad av att fortsätta med detta köp. hemsidan du referera till gav mig precis en transportkostnad på ca 950us dollar ..med UPS men det måste finnas bättre alternativ på frakt


Har själv precis beställt fälgar från usa. Min frakt gick på 320 usd. Va 19" BMW fälgar. Finns bara fälgar till BMW där jag beställde så är nog inte intressant för dig Kollade även priserna på kompletta hjul med däck men trots att däck är betydligt mycket billigare i USA än här så ökade fraktkostnaden för mycket för att det skulle löna sig.


Ja köpte Cragar Drag Star från www.Jegs.com De gick på ca 5600 kr Å ja sparade ca 3000 kr på det! ( men köpte via ett svenskt företag)


klasc Vlket fraktföretag använde ni er av? det skulle vara intressant att å hänvisa till dem ..tackar på förhand





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka