Lysen från in.pro, lagliga?

Jag har köpt nya baklysen ifrån in.pro och kommer snart även få framlysen med angeleyes och xenon. Framlysen är e-kodade och tuv godkända enligt hemsidan jag beställt dem ifrån. Undra om man kommer igenom besiktningen med dessa på? Baklysen kan väl inte vara så farligt bara de funkar som de ska med blinkers och bromsljus osv.



Svar på inlägget: Lysen från in.pro, lagliga?



bak räcker det om de lyser i rätt färg o du säter dit en extern e-märkt reflex. frågan är ju om bilen är helbilsgodkänd (då jag inte vet vilken bil du ska ha dem på) då "får" du inte ändra.


De ska sitta på min corrado, reflex sitter det redan i lysen bak.


Xenonljusen är inte godkända om bilen inte har xenon från fabrik


Xenon är bara godkänt på bilar med original automatisk nivåreglering. Så det gårinte så bra. In.Pro-grejer ska vara E-märkta och TÜV-godkända. Hade In.Pro mörka sidoblinkers på min förra bil och det var ingen som klagade. Köpte grejerna på www.appelt.se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka