Plocka bort frontblinkers? Vad säger besiktningen?

Ser ut som att han har satt blinkers lampor i positions ljusen. så går den ju iaf igenom tror jag... blinkers fram måste du iaf ha. /Gurra



Svar på inlägget: Plocka bort frontblinkers? Vad säger besiktningen?



Okay, för de ja undrar över är om de ska synas från sidan. Brorsan hade problem me det när han skulle regga sin merca 190 i sverige (tyskland import) Men har hittat en hel del till som plockat bort dom, så de ska nog inte vara några problem tror jag Hittade detta nu som svar på min egen fråga, länk nedan för den som e intresserad http://www20.vv.se/vvfs/htm/2003nr022%2 . oc38872823 "Bil av 1986 eller senare års modell skall ha en körriktningsvisare (kategori 5) på vardera sidan som avger orangegult ljus åt sidan."


Det du kan göra (som dom gör på exclusive cars ibland) är att sätta på temporära sidoblinkers. Alltså du har sladdar som sticker upp ur motorhuven till blinkersen, så kör du dubbelhäftande tejp och sätter fast dom. Dom kan inte säga ett skit. Sen är det bara att du tar bort dom efter besiktningen. Har du otur så ser en vaksam polis att du inte har nån sidoblinkers, men det är nog lungan. Jag körde utan sidoblinkers i 5 månader innan jag fixade det.


Nej de ska ju inte behöva alls för mig, då min är en 71:a, och enligt sidan så gäller det att ha sidoblinkers bara på sånna som är 86 å frammåt. Knappt nå regler alls för min bil


Nej,det är det som är så bra med gamla Volvos(och andra äldre bilar).Du behöver inte använda vinterdäck heller om bilen är äldre än 30 år.Körde min gamla Volvo på sommardäck hela tiden,men när jag la på till vinterdäck pga mönstret så parkerade jag i en stolpe .Men för att återgå till frågan:Dom som har tagit bort blinkersen på skärmen har flyttat in den i parkeringsljuset och har i en del fall flyttat in parkeringsljuset i strålkastaren.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka