Vilken blinkers? (HJÄLP)

God middag!! Det är så att jag har haft oturen att köra på ett rådjur och ska lämna in bilen på lagning! Det finns ett problem bara. Jag vet inte vad det är för blinkers som sitter på. Firman ville veta eftersom den gått sönder och ska bytas. Det är så att förra ägaren satte dit dem och han minns inte vad det var för någon. Jag vill ha likadana eftersom de passar så jädra bra in på bilen. Det är en BMW 325 E36. Om du vet vad det är för blinkers och vet var man kan köpa den så snälla hjälp:) skulle vara evigt tacksam. här är en bild på blinkersen. bild1 bild2 Tacksam för all hjälp..



Svar på inlägget: Vilken blinkers? (HJÄLP)



De var snygga! Har du kollat runt på de vanliga firmorna med vita blinkers, typ hova.com om sådana? // Ellen


Finns på hova.com


Tjena.. tack för svaren.. de enda jag hittade på hiva var dessa http://www.hova.com/ShowProduct.aspx?pr . mp;cat=876 Ser inte riktigt ut som mina.. min e en Coupé om det gör nån skillnad:P Men som sagt tack för svar.. och hittar du likadana är du/ni guld värda. letat som en galning EDIT: är inte dessa rätt lika fast dessa e i krom och till en E38:S http://mds.se/?artnr=135408





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka