Lacken luftbubblor!

Har upptäckt att det börjat krypa fram luftbubblor i lacken (alltså inte i lacken utan plasten utanpå) och nu undrar jag hur man får bort dessa ordentligt? Det är vita små fula streck och täcka över det med färg är inget alternativ för mig.. Någon snackade om vattenblästring.. Någon som har prisuppgifter på detta? Tack!



Svar på inlägget: Lacken luftbubblor!



Vad menar du med plasten utanpå?????????


Det är det tunna plastlagret som ligger utanpå klarlacken så att säga..


Plastlager utan på klarlack ???? nån dekal du snackar om eller nått lack skydd ?? e de klarlacken som flagar bubblar sig e de bara å lämna in så de får slipas ned och göras igen


Förstår inte alls vad du menar. På vilken del av.. bilen??? För det är väl någonstans på en bil vi pratar om? Har du en bild så får du gärna visa upp den så kanske man kan hjälpa dig lite bättre.


*Springer ut i garaget med digitalkameran*


Det är nog bäst det. Jag går strax och lägger mig.


Är det en sån där genomskinlig plast som ska skydda lacken mot stenskott? mvh kimpa


Kimpan_90 det kan nog stämma! Nu har jag laddat upp 2st bilder, ta en titt vettja!


Jo det ser ut som det.. men vart finns luftbucklorna? på dörrarna lr huven? ser ju inte det på bilden mvh kimpa





plast lager där?.. nej det tror jag inte. antingen är det skit/rost/färg flagor. eller typ.. öö .. smält stearin


Har sett sånt på polarns Sierra förut.. Är som en plasthinna ovanpå lacken va? När han tog med nageln och fick upp en bit lossnade det hela kakor!! Dessvärre kan ja inte hjälpa dig med vad de är... tror de är någon form av skydd mot stenskott eller så..


slipa ner spackla grunda sen lack på där så sitter de fint


Det är inte klarlacken som börjat släppa då tro? Det ser ju ut som plastfilm när det lossnar. Är det så är det bara att slipa ner och lägga på ny klarlack.


Det är inte klarlacken! Det är jag säker på





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka