Vita mätartavlor, vilken är snyggast?

Alternativ 1: Alternativ 2:



Svar på inlägget: Vita mätartavlor, vilken är snyggast?



2an


jag tycker oxå 2:an:D


klart 2:an


2an


En liten uppdate på 2:an EDIT: Förstorade siffrorna lite EDIT 2:Tillhörande Temp. och Tank-mätare EDIT 3:Hastighetsmätaren. Vad tycks? Nåt som kan läggas till ändras?


om du orkar vara riktigt seriös kanske du skulle "styla till" ikonerna på tavlorna också Alltså bensinpumpen, vattentemp o dom!!! Det skulle va häftigt


2:an utan tvekan


Word. Den andra ser för "luddig" ut.


MM, men vart fan får man tag på sådanna symboler? :S





Siffrorna blir helt ihop mosade där uppe vid 140 ska fixas Edit, och så var det fixat.


Nån som vet vart man kan få tag i symboler typ tanksymbolen. ???


Jag skulle nog hellre se en bold helvetica font istället som är en mycket mer clean font. Tycker inte att collegefonter som du använder på tvåan gör sig speciellt bra någonstans förutom på just College/universitetströjor. Sträva efter orginalet på siffrorna så blir det nog mest stilrent. Sedan har du faktiskt en hel tavla att lägga din egna personliga prägel på. Men om du jobbar vidare med tanken "Less is more" så kommer det inte att gå fel iaf.


2:an helt klart !


2:an, helt klockren


antingen har du tålamod nog att söka igenom google pics efter symbolen. Annars får du gräva fram din konstnärliga sida och skapa nåt själv Hur som helst, lycka till!


Tycker det blev bra så


Har försökt hitta på google men det går fan inte att hitta. vad ska man söka på egentligen ? fuel tank symbol eller vad fan heter det ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka