Skärmbreddare Golf II

Halloj Har en golf med lite rostiga skärmkanter som jag håller på att fixa. Eftersom jag inte har råd med nån dyr lakering så letar jag efter skärmbreddare att sätta på där istället, har sett flera golfar med det. Sen är dom snygga skärmbreddarna. Vilka modeller är det som har skärmbreddarna, jag har några små plastsaker bara, vill ha dom som går över hela skärmkanterna. Och vart kan jag hitta dom hyffsat billigt.



Svar på inlägget: Skärmbreddare Golf II



Antar att du menar GTI-skärmbreddning eller G60 breddningen Kolla runt lite på www.gtiklubben.nu så kanske du hittar något


Tack ska kolla där!


Kan även råda dig att söka på vwgolf.se, det har varit uppe förr i det forumet. Den breda modellen av skärmbreddare sitter på dom sena mk2 GTI 16V och GTI G60. Dom smala sitter på äldre GTI och GTI 16v, Golf Manhattan, Golf Memphis, GT...sitter på många vanligare golfar så dom kan man hitta på någon skrot. G60 breddarna är lite sällsyntare, men som sagt, sök på vwgolf.se så finns nån tråd om var man kan köpa dem.


Okej, letar helst efter GTI eller G60 men bara nått som döljer skärmkanterna lite mera fungerar också, sen ser det snyggare ut:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka