Kolfiber till detaljerna.

Tjena, undrar om någon vet någon firma som gjuter kolfiberdelar åt en? Skulle vilja ha till dessa delarna av bilen:



Svar på inlägget: Kolfiber till detaljerna.



När jag frågade efter samma saker på ett annat forum blev jag rekommenderad att vända mig till SCE (Swedish Composite Engineering). Har för mig att de håller till i Norrköping. Inte köpt något av dem ännu, men de är mycket trevliga att snacka med i alla fall.


http://www.swecomposite.com/ http://www.jpc.se/SE/index.htm http://www.mocomp.se/index.html


fixa det, jag tror det blir riktigt snyggt... har samma tankar själv, har till o med skaffat extra plast till b-stolparna på min omega. tänkte göra en form i glasfiber och sedan gjuta i kolfiber i formarna... har kolfibern och alla grejerna o har jobbat med liknande saker tidigare. men tiden tycks aldrig räcka till


Tack för länkarna. mo_tatto:Hur gör man formarna? Hur många lager kolfiber behövs det? (2-3mm tjockt ungefär)


vaxa detaljerna, lägg släppmedel. pensla gelcoat, lägg glasfibermatta ex vis 3 varv i 2 omgångar. (beror på vad du har för matta, hur många ex du tänkt gjuta sen i formarna osv)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka