Centrumringar till fälgar från s40 till en 200sx!?

Hej! Jag har köpt ett par fälgar som har suttit på en Volvo S/V40, de skall sitta på min 200sx s13. Bultcirkeln är densamma (4x114,3) och ET skiljer bara från Volvo's 43 till 200sx 45. Men det som skiljer är navhålet som är 67,1 på Volvo och 66,1 på 200sx, alltså 1 mm. Behöver alltså köpa centrumringar, men vart? Och har någon koll på vilka mått dom skall vara, utvändiga också, inte invändigt bara. Fälgarna är ett par Ace Targa/Monaco 17". Tack!



Svar på inlägget: Centrumringar till fälgar från s40 till en 200sx!?



Sök efter återförsäljare av dessa fälgar, dom kan skicka centrumringar till dig. tex: http://www.gummihuset.se


Kan du några fler företag som säljer Ace Targa/Monaco? Hittar bara gummihuset...


Hittade dessa: http://www.hjullagret.nu/ http://www.bythjul.com


Finns det centrumringar som ändrar navhålet 1mm? låter som bräckliga saker


Tack för svaren. En sak jag undrar bara... är Ace Targa som sitter på s/v40 samma fälg som den som är till 200sx, bara det att centrumringen skiljer 1 mm? Så ytterdiametern är densamma, men innerdiametern i navhålet skiljer? Tackar!


centrumringar fick jg köpa till min s13 när jag köpte fälgar från en s40, kommer såklart inte ihåg måttet längre men det är bara att gå in på en däck firma, så ger de dig rätt dimension. de tar ca 50-70kr per ring





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka