Klarlacka bakljusen???

Hej jag tänkte klarlacka bakljusen på min seat med biltemas klarlack, är de någon som har någon erfarenhet av lackning utav bakljus, saker man bör tänka på osv??



Svar på inlägget: Klarlacka bakljusen???



ja har ingen erfarenhet av Biltema´s lacker, men en grundregel är som alltid "ren o matt" yta! slipa dom lite med väldigt fint slip-papper eller fiberslip-duk tvätta sedan av dom med nån typ av fettlösare, bräkleen eller t-röd, kanske förtunning om inte det blir för starkt för plasten vill säga så lysena "smälter". har själv klarlackat flera lysen med topp resultat! Good Luck Mr nObOdy_!!


all plast som ska klackas måste först lackas me "plasthäftgrund" annars släpper färgen.. sen skulle ju inte ja lacka me biltemas klarlack.. den tål inte så mycke.


Nej, det kan jag inte hålla med om! min klarlack sitter fortfarande efter 3år! utan plasthäftgrund... visserligen Fords egna men ändå. det bör användas på mjukare plaster så att lacken inte spricker o trillar av.


OK tackar för svaren, skall testa en annan metod först som jag har hittat, nämligen att slipa med våtslippapper sen att gnugga med autosol... funkar inte de så testar ja med klarlack ... tack för svaren btw





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka