Volvo s60 bodykit

Tjo! Har märkt att de flesta har monterat volvos orginal bodykit på sina s60:s...har själv precis fått hem mitt eget och har en fråga angående dörrlisterna som följde med paketet. Har en svart s60 och listerna som följde med var oxå svarta men resten av bodykitet var i grundutförande(grått) så det jag undrar är om jag behöver lacka lr färga dessa lister?, lr om man bara ska låta dom vara som dom är?. (Något annat man ska tänka på innan man skickar det på lack och monterar på det så säg gärna, Tex behöver man verkligen provmontera det innan lackningen? ja menar det är ju endå orginaldelar det handlar om....?



Svar på inlägget: Volvo s60 bodykit



Hej! Jag skulle lacka listerna, så slipper man använda vinylmedel m.m. på dem. Provmonterade inte mitt Volvo Original Bodykit utan det passade perfekt ändå:). /Michael





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka