Golf IV Lyktor?

Hejsan, Har sett ett par schyssta framlyktor till golf 4an, på en annan golf på en bilmässa en gång. Glaset var typ svartaktigt, så tror jag även det va angeleyes. men just svarta lyktytterglas såg skit schysst ut har försökt att hitta ngra men hittar ej. Ngn som vet ngn sida som säljer dem?.



Svar på inlägget: Golf IV Lyktor?



Yupp


Styletech har klarglas http://www.styletech.se/store/index.php . Golf%20IV' Vet att det finns en drös netaffärer som säljer svarta ligger mellan 2300-2900:- Sök på blocket för reklamannonser /T


Här finns det lite delar med: http://www.hova.com/default.aspx


finns tonings spray som du kan tona själv med;) han kanske hade gjort det?? på en bilmässa brukar dom köpa in grejer till sin bil och modda om sina grejer dom köpt för att dom vill ha något som ingen annan har;) finns annars lampor med svart innsatts!


ja man kanske kan tona själv. det jag menar var denna la upp en bild på bilen med lysena http://img220.imageshack.us/my.php?imag . 079sv4.jpg exakt så vill jag ha dem


det e säkert tonat själv glaset och så har han ju svart insatts så blir det riktigt mörkt.. men undra om det går igenom bes å så? :S spara orginal lamporna om du skaffar nya ifall det inte går igenom;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka