Få loss mätartavlorna på Bmw e36 -98???

Sitter här och plockat bort mätarhuset ur bilen och äve plockat isär det. Och nu är det typ bara att ta bort tavlorna, men går ju inte ta bort glaset på framsidan och på baksidan av tavlorna finns det inga skruvar verkar det som att ta bort dom ifrån?? Utan verkar som att tavlorna sitter fastlimmade, och jag är ju inte så jätteglad åt att dra för mkt i att för allt är ju bara plast och kan ju lätt gå sönder.. här är en bild på mätarhuset Mätarhus Tacksamn för snabba svar!



Svar på inlägget: Få loss mätartavlorna på Bmw e36 -98???



hittade var man tog loss det nu! Om nån vill veta så var det så att på baksidan satt det tre olika fästan, ett på samma ställe som trippmätarn och på den satt en vit plast halvmåne typ som man bara vred et halvt varv så lossna det! Satt även en likadan på motsatt sida av trippmätarn och en i mitten av huset så var bara vrida dom ett halvt varv så lossna det direkt Nu blir det att ta loss tavlorna och scanna in dom i datorn eller hur jag nu ska göra, får se!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka