Hur bygger man sin egen solucka?

Hej! Nu när sommaren kommer blir man lite sugen på att känna vinden i håret. Har bestämt för mig att jag sett på någon motorrepotage för länge sedan att kan kan bygga sin egen sollucka. Bara att mäta i taket och såga med sticksågen. Googlade lite snabbt men hittade inget vettigt. Någon som vet vart man kan köpa solluckor till bilen för att installera dem själv?



Svar på inlägget: Hur bygger man sin egen solucka?



Byt hela taket annars...


Nåja, det måste bli bra mycket mer jobb... Hitta ett tak med lucka, ta bort fönster, frakta hem tak, svetsa på tak lacka om bla bla... borde ju finns solluckor inte så svårt att fixa dit.


Sant,men ibland kan det vara värt det jobbet... Men du får du nog leta efter en universal taklucka men det kanske är det du letar efter?


Kolla på skroten om du kan hitta en bil med sollucka å köp den..? Alltså bara solluckan å sen fixar du ett hål i ditt tak.


Jo, undrar mest vart man skulle kunna hitta en universal taklucka...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka