aluminium till instrumentpanelen?

har sett andra har aluminium runt om panelen i fram,frågan är finns de i paket eller måste man göra detta för hand själv?



Svar på inlägget: aluminium till instrumentpanelen?



http://www.dnstrading.se/01inredning/inredpaneler.htm


man får tacka denna sidan har ja aldrig sett förut


är det någon som kör med dessa paneler och kan ge en liten minirecension? passform? lätt att montera? ser slutresultatet bra ut osv.. ? blev lite sugen på kolfiber eller aluminium till passaten.. gillar inte träinredningen...


jag skulle också vara intresserad av lite åsikter om panelerna. de står ju att de är 3 mm tjocka, tycker personligen att det låter lite tjockt...är det nån som har erfarenheter av dessa?


dessa verkar riktigt intressanta! någon som har erfarenhet av dom? t.ex. aluminiumet, är det äkta och inte plast som ser ut som alu?


Jag köpte Alu från SAM Bilmode på Elmia. Passformen och monteringen var superb. Dekalerna är riktigt tjock, och därför också lätta att montera. Alut i sig ser "äkta" ut. Men när det är monterat ser man att det är fejk. Trots detta blev det rejält fräscht!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka