Fälgar till Saab 9-3

Hej! Är ute efter andra åsikter om 18" TSW - Black Ice fälgar på min svarta Saab 9-3. Tror ni att dte passar eller blir dte för mycket svart kanske? Tacksam för alla svar:)



Svar på inlägget: Fälgar till Saab 9-3



Hmm vet inte, men om jag får påpeka ett annat märke så är ju BBS CH riktigt grymt snygga till saab bilarna


För guds skull inte fleer Saabar med dom fälgarna, kryllar redan av dom Hade varit riktigt nice med dom TSW-fälgarna på, nyskapande också Det gäller bara att hålla däcken i gott skick med mycket däckglans så dom inte ser gråa ut mot allt svart. Tänk även på att bromsok och skivor syns väldigt väl bakom så smala ekrar. För det är dessa va?


Hehe jo det har du iof sig rätt i, går att jämföra med volvos Neubola och alla r fälgar som finns ute på andra bilar än r:en bl.a.


Jo, det va rdom.. tycker dom är riktigt fina.. har inte sett någon saab här i hbg med dom fälgarna.. tycker att BBS fälgar är lite för simpla.. vill ju ha något mer speciellt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka