Svårt att tona själv????

Svårt att tona själv????



Svar på inlägget: Svårt att tona själv????



Sök!


Svar nej!


tro inte att du fixar de på 5 min bara om du vill ha de snyggt


På en 740 är det inte svårt nej, men vill man ha det bra på en modern bil med välvda rutor så blir det väldigt ofta problem med bubblor och skit om man inte har vanan inne.. Bör finnas någon tråd med lite mer info tycker jag.. På en Golf III bör det inte vara några större problem egentligen, stora och fina rutor.. Finns värre (Omega ) Kan rekommendera att lämna in bilen på toning istället för att köra billigast möjliga biltemaskit och göra hemma i garaget i alla fall.. Blir nästan alltid klockrent resultat om man betalar lite för det.


skulle tona min golf III ida...gick int som ja hade tänkt mig..bubblor på bubblor..efter 30 min så slet man ner skiten..såg på nån sida att de fanns plexiglastoning..nån som testat..?


Kan vara riktigt krångligt om man är pedant, sen om de e värt å lägga flera tusen på å låta nån annan göra det är valet man gör...


vad kostar det är lämna in?


va tror ni om de..? http://www.tillbilen.se/solarplexius.html


Gör du det sj så har jag ett bra tips. Inget för den som inte har tålamod & nerver till detta!





Det är ganska lätt med mycket tvål och vatten.... Har du välvda rutor för man antingen skära upp lite eller värma med varmluftspistol.. Sista bilen jag köpte var en solfilms-firmas bil så det slapp jag denna gång...


förklara


Nee jag fick värsta damp rycket på en Vw Polo 98. Då den har ganska rund formad bakruta så det slutade med att jag skrynkla ihop hela ruller för 500kr Sen hände det 2 gånger till o sen blev jag så förbannad så jag lämna in skiten till en tonare


Tonade en v70 -01 i torsdags och backluckan var mkt svår.


Jag har tonat alla mina bilar själv! Men är man riktigt pedant så ska man lämmna iväg den, för det blir alltid små små små (0.5mm) irreterande bubblor!! Inget man ser på håll. men om man tar en mkt nära titt så ser man dom! En V70 ska inte vara några större problem, finns värre bilar!


har tonat mina rutor själv med skräp solfilmen från mekonomen utan bubblor, INTE ENS FRÅN NÄRA HÅLL. Enda stället det blev bubblor på var bakrutan då jag tonade med rutan kvar på bilen... Kan man tona så gör man det själv..annars är det svårt.


nej då inte alls och på biltema kan man köpa filmrulle för ca 40kr st som man kan montera om hur många gånger som hellst .....skit bra annar så funkar det ju med svart sprayburk ...spraya från insidan men se till och ha god ventilation !!!


ställer en lite halvt offtopic fråga, är det svårt å få ur bakrutan på en BMW E36?


är nog ganska bökigt att plocka bort rutan för att tona den. jag tonade min e36 själv, plockae bort hatthyllan så var det lättare att komma åt. ett tips om man inte är för pedantisk är att dela upp filmen på välvda rutor i 3 delar eller nått, då blir det mycket lättare....skarvarna går att gömma så de knappt syns.


2400-2600kr kostar heltorning





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka