utställning?

jag e lite nyfiken...är de nån som vet vad som krävs för att ställa ut en bil?måste ju va bra höga krav eller?



Svar på inlägget: utställning?



Ptja beror på bil och modell så kan den vara helt orginal. Men de beror på, jag tycker det är roligare att kolla på bilar som inte är överstylade. utan små enkla saker. annars krävs väl inget direkt!


beror som sagt på modell och sånt, och många udda bilar kan vara helt orginal! kanske lite större fälgar å sänkning, men annars tycker jag att lite kjolar, fälgar, toning å lack e viktigt! vill inte se för många överstylade bilar.. som man inte ser va d e för bil Tex..


tack för svaret....jo jag tycker dessamma ibland kan de bli lite väl överdrivet faktist...kul att se på "vanliga" småstylade bilar


beror som sagt på modell och sånt, och många udda bilar kan vara helt orginal! kanske lite större fälgar å sänkning, men annars tycker jag att lite kjolar, fälgar, toning å lack e viktigt! vill inte se för många överstylade bilar.. som man inte ser va d e för bil Tex.. ja de e klart typ 17" å lackering...å klart på modell med...jg hade hoppats se en celica när ja va på elmia nu men inte en ända toyota lite trist...hade velat se lite mer vad man kan göra dom e ju så lättstylade


kollade lite på din bil! den hade vart snygg med sänkning, en supra vinge, bort me xtralamporna, å fälgar! det hade gjort mycket!


Supra Vinge?


ja eller typ samma modell, något lite högre!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka