Audi A6 98- lyktor på en S6 95:a?

Har någon här monterat lyktor från en nyare A6 typ 98- på den gamla C4 karossen? Funderar nämligen att göra det på min S6:a... Men man får ju bygga om framskärmarna ganska så rejält! Någon som har bild på en sådan modifikation?



Svar på inlägget: Audi A6 98- lyktor på en S6 95:a?



Bra fråga! Jag har själv en en Audi i c4 modell. Dock bara en A6:a. Skulle precis som du vilja veta om det är någon som gjort det du säger. Olyckligtvis för oss Audi ägare av C4 karossen så finns det ju absolut inget utbud av "styling" produkter. Du skriver även att du skulle vilja byta sidospeglar. Der har jag gjort och jag rekomenderar det verkligen. Ett verkligt lyft för bilen. Det var inte speciellt svårt heller.


Har du någon bild på dina speglar då? Har sökt efter klarglas till lyktorna men det verkar inte finnas till C4:an....


Nej, tyvär! Speglarna jag köpte till är ett par M5 speglar med sidoblinkers. Köpte dom på www.hova.com. Det enda bekymret var adapterplattan som inte passade riktigt 100%. Men det gick att lösa.


Kan du inte ordna en bild o lägga ut i din profil?? Skulle vara skoj att se dem på din bil!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka