Bakljus till bmw e28

Tjena. Jag tänkte höra om det är någon som vet vart man kan få tag på vita ersättningsglas till bakljusen på bmw e28? Jag har redan kollat här: http://www.algonet.se/~kinnby/shop/shop_sv.htm Det står att dom är slutsålda, och det har det gjort ett bra tag nu... Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Bakljus till bmw e28



Dom har det men det är nog bara fram http://www.radicast.se


Han kan gjuta av originalbakljusen med vitt glas för blinkersen istället. Tyvärr så kostar materialet till en ny form tydligen ganska mycket så om bara en person vill ha så kan det bli lite halvdyrt tror jag. Men skicka iväg ett mail till honom och fråga!


Men har du kontaktat dem personligen, mailat eller ringt?? De kanske har några liggandes ändå. Jag köpte vita glas till min E34 touring på 2:a sortering...de var några små luftbubblor i dem bara.. De kan ju inte "sälja" dem på hemsidan...


Jag skickade mail igår, vi får väl se vad han säger. Vill gärna ha sådana! Det är så äckligt snyggt! Skriv om ni får reda på några bakljus med vitt glas, spelar ingen roll om det är begagnat eller inte!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka