Byta sidorutan länst bak till vänster. (745a)

tjena. min sidorutan längst bak till vänster pajja idag när en pallbock "råka" välta/flyga in i den. Det är den stora rutan som är limmad. är det någon som vet hur bästa sättet är att ta loss en sån ruta från reservdelsbilen? och hur jag limmar fast den igen. vad ska jag ha för lim? är det dyrt? är tacksam för svar:D mvh



Svar på inlägget: Byta sidorutan länst bak till vänster. (745a)



kan man inte sköra loss den med väldigt vass kniv ?? jag kommer inte ihåg hur jag gjorde sist jag byta en sådan ruta var x antal år sedan.


Tja! Har byt ett x antal såna rutor,d lättaste sättet o skära lös en ruta är att du tar en matt kniv o sätter dig i skuffen o börjar skära, d tar ett tag o göra det,men du slipper risken o spräcka rutan.. far till en glasmästare o köp en tub fönsterlim,sen tar du bara en vanlig spruta som man har tex till silikon tuber o för på limmet i karossen,men se till att du har jämnat till den gammla fogen först,vänta i ca 1 timme innan du far på stan me bilen:)


Sitter inte dom med botyltape?


Tack så mkt. blir till o prova detta då:D





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka